Webshop ontwikkeling

Wilt u graag een webshop ontwikkelen, maar weet u niet hoe? CIM Programmeurs helpt u met het bouwen van een online webwinkel. Een webshop heeft vele voordelen ten opzichte van reguliere webwinkels. Wacht daarom niet langer en neem contact op met CIM voor het ontwerp van uw eigen shop!


Wat is een webshop?

Een online webshop is een virtuele winkel, dat wil zeggen: een winkel die alleen bereikbaar is via het internet. Men noemt een online webshop ook wel een internet- of webwinkel. Vanuit de webwinkel kunnen klanten op afstand artikelen bestellen.

Het maakt niet uit of het om voedsel, drinken, kleding of andere producten gaat. Door de vele concurrenten vereist een online webwinkel steeds optimalisatie.


Wat zijn de voordelen van een webshop?

Een online webshop heeft veel voordelen ten opzichte van een échte winkel. De producten in een online webwinkel zijn vaak goedkoper of men kan in ieder geval een hogere marge berekenen.

Dit komt door de volgende zaken: een webshop heeft vaak weinig personeel, relatief lage kosten, geen fysieke winkel, geautomatiseerde betalingen en een rechtstreekse levering door toeleveranciers.

 

Optimale gebruiksvriendelijkheid

Bij de webshop ontwikkeling stelt CIM de gebruiksvriendelijkheid centraal. Bij de webshop gaan onze programmeurs uit van richtlijnen die ervoor zorgen dat een aankoop helder en overzichtelijk is.

Ook zorgt CIM Programmeurs voor een vertrouwd betaalsysteem in uw online webwinkel. Wilt u een grote of juist een kleine online webshop? Wij passen ons aan uw wensen aan

Een webshop opstarten? Neem gerust contact  met ons op!