CSS

Wilt u een website laten aanpassen? CIM Programmeurs heeft veel ervaring met het maken van CSS scripts. Met CSS kunt u niet alleen de structuur van uw website ordenen en professioneel laten overkomen, maar u kunt ook de hele opmaak aanpassen. CIM Programmeurs helpt u graag met het schrijven van HTML-codes voor uw website via CSS.

 

Wat is CSS precies?

CSS, ofwel Cascading Style Sheets, zijn sheets waarmee u de vormgeving van webpagina`s kunt loskoppelen van hun feitelijke inhoud en centraal vast kunt leggen. Style heeft betrekking op de opmaak, cascading op het loskoppelen van de feitelijke inhoud.

De zogenaamde sheets van CSS met HTML-codes verwijzen naar een eenvoudige, consistente vormgeving van webpagina`s.

 

Wat maken wij met CSS?

Met de HTML-codes van CSS maakt CIM de gehele pagina van uw website op. Het voordeel van CSS is dat wij de opmaak van de website met tientallen pagina`s kunnen wijzigen in slechts één bestand: de stylesheet. CIM Programmeurs zet de HTML-code voor u om in een heldere, overzichtelijke structuur op uw site.

 

CSS – HTML-codes op maat

Heeft u een site die geordend moet worden of heeft u een nieuwe website? Met CSS kan CIM Programmeurs uw website structureren en helder maken voor uw klant. Tijdens een afspraak bespreken we uw wensen en eisen aan de applicatie. Wij maken alle templates op maat.

 

Interesse in CSS en HTML-codes? Neem snel contact op met CIM!