Javascript AJAX

Verloopt de communicatie tussen uw webserver en de browser niet goed? CIM Programmeurs schrijft uitstekende AJAX Javascripts voor uw website, zodat u uw klanten verrast met de snelheid en fijne manier van werken op het internet. Zo kunt u met een AJAX script bijv. automatisch adressen laten invoeren bij de postcode en naam.

 

Wat is het AJAX Javascript?

Ajax, ofwel Asynchronous Javascript And XML, is een script voor interactieve webpagina`s waarin de webserver asynchroon gegevens ophaalt. Dankzij de AJAX Javascripts hoeven deze pagina`s niet ververst te worden voor nieuwe inhoud; fijner dus voor uw klant.

Denkt u aan Google, waarbij u bij iedere toetsaanslag nieuwe zoektermen krijgt zonder dat u de hele pagina hoeft te herladen.

 

Wat maken wij met AJAX Javascript?

Het Ajax Javascript is handig als u uw website klantvriendelijker wilt maken. CIM Programmeurs maakt uw website sneller en zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld web-formulieren en enquêtes kunt tonen, terwijl de overige informatie beschikbaar blijft op de site.

Automatische aanvulling, drag-and-drop (het verslepen van objecten) en snelle filters bij een grote selectie zijn andere kenmerken van AJAX.


 AJAX scripts op maat

Wilt u een AJAX Javascript laten maken door CIM Programmeurs? Onze programmeurs schrijven graag een AJAX script voor u op maat. Wij houden rekening met uw wensen en eigenschappen waaraan de webapplicatie moet voldoen, want maatwerk is de specialiteit van CIM Programmeurs.

Neem contact op met CIM voor de opties rondom het AJAX Javascript!