Perl

Wilt u een invulformulier toevoegen op uw website? Interactie zorgt voor meer betrokkenheid van  klanten bij uw bedrijf. CIM Programmeurs maakt graag een Perl script voor u, eventueel met een PHP script. Een Perl script en PHP script samen maken uw website interactief. Een reken-machine, spelletjes: alles is mogelijk.

 

Wat is Perl?

Perl, Practical Extraction and Report Language, is een programmeertaal voor de computer, die de opties van meerdere talen verenigt. Onze programmeurs gebruiken Perl voor het automatiseren van taken.

Ook is een Perl script handig voor een databse en klanten- of servercommunicatie. PHP lijkt op het Perl script: beide leveren dynamische pagina`s op uw website.

 

Wat maken wij met Perl?

Perl is niet alleen handig voor uw website, maar CIM Programmeurs voert ook taken op uw computer uit om databestanden of zoekwoorden te converteren of formulieren te maken op uw site.

Met een duidelijk Perl script zorgt u voor een overzichtelijke site en computer en kunt u interactieve onderdelen plaatsen. Zo bent u duidelijk voor de klant, uw werknemers en uzelf.

 

Perl op maat

Cim Programmeurs heeft getalenteerde programmeurs in huis en zij maken graag Perl scripts op maat voor u, want iedere website is anders en iedere klant heeft andere wensen over de ordening van een site en de computer. Perl maatwerk is de specialiteit van CIM Programmeurs; iedere opdracht is een nieuwe uitdaging!

 

Interesse? Maak een afspraak voor de opties van Perl scripts!