PHP

Bij de ontwikkeling van webapplicaties komt veel kijken: wat zijn uw wensen? Welke functies moet deze applicatie hebben? De PHP programmeurs van CIM maken een webapplicatie naar uw wensen, want PHP programmeren in de specialiteit van onze werknemers.

Neem gerust contact op en laat uw applicatie maken.

 

Wat is PHP precies?

PHP is een scripttaal voor uw computer dat sinds het jaar 1994 bestaat. PHP, dat eerder stond voor Personal Home Page, betekent sinds PHP 3.0 Hypertext Preprocessor. De naam geeft al aan wat het PHP script doet: informatie verwerken tot een hypertext, meestal in HTML en XHTML. Met een PHP script creëren onze programmeurs unieke, dynamische webpagina`s op uw webservers.

 

Maatwerk PHP scripts

Men heeft PHP ontwikkeld als een open source product; voor PHP hoeft u niet te betalen. Daarom zijn de PHP scripts vrijwel het populairst als het gaat om programmeertalen. Maar een gratis dienst wil niet zeggen dat u er ook succes mee boekt: PHP scripts schrijven is ingewikkeld.

U kunt dit dus beter overlaten aan de PHP programmeurs van CIM, zodat u zeker bent van een goed PHP script.

 

Wat maken wij met PHP?

PHP Programmeurs gebruiken een PHP script om een database op een website om te bouwen met een dynamische inhoud. Met een PHP script versterken onze PHP programmeurs de functionaliteit van uw website. Een PHP script runt op de server of op de computer zelf.

Onze programmeurs zetten PHP scripts in voor onder andere gastenboeken, e-cards verzenden, discussiefora en bezoekerstellers.

 

Neem contact op met onze PHP programmeurs en bespreek de opties!