RSS

Wilt u dat uw lezers zich kunnen inschrijven voor de nieuwste blogs, nieuwsfeiten en andere interessante informatie op uw site? Een RSS feed is in dit geval handig. CIM Programmeurs helpt u met het programmeren van een PHP script met een RSS feed en zet eventueel uw HTML pagina`s om naar een RSS-feed. Neem contact op met CIM!


Wat is RSS?

De betekenis van de afkorting van RSS is niet helemaal duidelijk. De één zegt dat het staat voor RDF Site Summary, de ander zegt dat het Really Simple Syndication betekent. RSS is een technisch hulpmiddel om u te abonneren op de vernieuwingen van een website.

In dit geval krijgt u een sein als er nieuws is, vaak via de e-mail. RSS-lezers zijn meestal gratis en daardoor zeer aantrekkelijk.


Wat maken wij met RSS?

CIM Programmeurs denkt vanuit uw doelgroep. Onderzoek wees uit dat internetters graag zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan surf- en zoektijd. Door de toepassing van RSS-feeds zorgen wij ervoor dat uw lezers zich op uw nieuws kunnen abonneren. Dit doen wij middels een PHP script.

CIM Programmeurs kan ook uw HTML-pagina`s omzetten naar een RSS-feed. Dit noemen onze programmeurs ook wel scrapen.

 

RSS op maat

RSS-lezers zijn er in alle soorten en smaken: bij de ene website kunt u alleen RSS-feeds lezen, bij de andere website kunt u bloggen en Usenet-groepen gebruiken. De ene RSS-lezer is betaald, de andere is gratis. CIM helpt u bij uw keuze van RSS-lezers en past de beste functie op maat bij u toe.

Wilt u RSS-feeds op uw website? Neem dan snel contact op met CIM!