SQL

Het programmeren van grote webapplicaties met PHP en een SQL database is voor veel bedrijven een breekpunt, waardoor ze een programmeur moeten inschakelen. Immers, goed werkende formulieren en enquêtes zijn belangrijk. CIM helpt u graag met het programmeren van PHP scripts met een SQL database.

 

Wat is SQL?

SQL, ofwel Structured Query Language, is een database, voor een relationeel database management systeem. SQL is verdeeld in drie onderdelen: Data Manipulation Language, Data Control Language en Data Definition Language. Zo kan CIM Programmeurs met de SQL database in combinatie met PHP scripts taken aanvragen en aanpassen in een relationele databank. Bovendien zijn er nog veel meer opties.

 

Wat maken wij met SQL?

CIM Programmeurs programmeert meerdere soorten webapplicaties met de SQL database. De vier functies die wij vaak gebruiken bij het programmeren van PHP met SQL zijn: gegevens ophalen en selecteren, gegevens wijzigen, gegevens toevoegen en gegevens verwijderen.

Een SQL database is dus handig voor formulieren, enquêtes en inlogsystemen. Wij structureren uw site en maken deze overzichtelijk.

 

SQL op maat

Wij helpen u graag met de programmering van PHP scripts en een SQL database: of het nu om een grote webapplicatie gaat of een klein onderdeel. Maatwerk is de specialiteit van CIM Programmeurs en onze programmeurs hebben veel ervaring met PHP scripts en SQL databases.

Wilt u een SQL database met een PHP script? Neem snel contact op!