Online betalingssysteem

Gaat u een webshop beginnen? Het is handig als klanten gemakkelijk online kunnen afrekenen. In Nederland is er een belangrijke wetgeving: het is verplicht een vorm van minimaal 50% achteraf (online) betaling aan te bieden als een bedrijf levert aan de consument.

Het is dus handig te weten welke vorm van betalingen op het internet populair zijn in Nederland. CIM Programmeurs is op de hoogte van het online betalingssysteem en maakt een mooi systeem op uw website.

 

Welke soorten online betalingsmogelijkheden zijn er?

Er zijn vele soorten online betalingsmogelijkheden. Betalen op het internet kan namelijk met iDeal, de creditcard, middels overschrijven, rembours, de acceptgiro, een machtiging, Paypal en nog enige onbekende manieren om via het internet te betalen.

De online betalingssystemen zijn dus zeer divers, maar in Nederland zijn iDeal en de creditcard het meest populair bij de online betalingen.

 

Uw eigen online betalingssysteem?

Wilt u een online betalingssysteem op uw website laten maken? Neem contact op met CIM Programmeurs: dé specialist in betalingen via het internet. Wij maken een betalings-systeem dat aansluit bij de huisstijl van uw website en we zorgen dat uw klanten veilig online internet-betalingen kunnen doen met een perfect online betalingssysteem.