Zoekmachine optimalisatie

Heeft u een nieuw bedrijf en moet u nog naamsbekendheid krijgen? Het is belangrijk dat u veel reclame maakt; zowel online als offline. Een marketinginstrument dat u kan helpen in de online wereld is website optimalisatie. Door optimalisatie voor zoekmachines komt uw website bovenaan in Google te staan en krijgt u dus meer klanten en omzet.

 

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van internet marketing. Het heeft betrekking op alle activiteiten waarmee iemand een webpagina hoog kan laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Een website optimaliseren voor zoekmachines is zeer complex: een tekort of teveel leidt tot verwerping van Google. Laat uw website daarom altijd optimaliseren door een specialist. CIM Programmeurs optimaliseert het technische design en tekstgedeelte van uw website.

 

Waarom kiest u voor zoekmachine optimalisatie?

Zo`n 95 procent van alle zoekopdrachten gaat via de zoekmachine Google. Het gaat nog steeds om vraag en aanbod van klanten en bedrijven, maar de vraag wordt nu gesteld aan Google en Google bepaalt het aanbod. Website optimalisatie voor zoekmachines is dus zeer belangrijk. Ten slotte is er bewezen dat internetgebruikers alleen naar de eerste, en hooguit de tweede pagina in Google kijken.

 

Voordelen zoekmachine optimalisering

Bij het optimaliseren van websites voor zoekmachines krijgt u een hogere pagerank in Google met uw dienst of product. Hierdoor krijgt u meer klanten en dus meer omzet. U krijgt ook meer naamsbekendheid als uw bedrijfsnaam vaak voorbij komt. zo bent u de concurrent slim af.

 

Uw website optimaliseren voor zoekmachines? Neem snel contact op!