Interaction-designers

De ervaren interaction designers van CIM, ofwel interactive designers, zijn zeer belangrijk bij webdesign. Interaction designers zijn namelijk de spil tussen mens en machine. De interface designer zorgt voor een perfect design van uw site die bruikbaar is voor uw klanten.

 

Wat doen interaction designers?

Interaction designers brengen de reacties van bezoekers op alle functionaliteiten van uw website in kaart door meerdere situaties voor te leggen en te bespreken. De interaction designers werken daarom met persona’s (virtuele personen) bij het interaction design, zodat de bezoekers levendig zijn.

 

  • Gericht op uw doelgroep

Bij het interactie design is van belang dat de interaction designers de doelstellingen van uw organisatie en website kennen. De interactive designer richt zich bij het interaction design namelijk primair op de bezoekers van uw website, door verder te denken dan het technische deel. Denk aan tools voor de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

 

  • Intensief overleg

De web-interaction designers hebben bij het interactieontwerp altijd contact met u, zodat het ontwerp op rolletjes verloopt. Vindt u het ontwerp niets? Dan past de interaction designer het interactie-ontwerp aan. Onze interactive designer is pas tevreden als ú tevreden bent.

 

Op zoek naar een interaction designer?

Bij CIM Programmeurs bent u aan het juiste adres voor professionele interaction designers. Wij bieden u ervaren interactive designers aan die van het technisch en functioneel ontwerp van uw website een kwalitatief eindproduct maken. Neem contact op voor een afspraak!