Systeembeheerders

Als systeembeheerder is CIM Programmeurs verantwoordelijk voor de goede samenwerking van één of meerdere computersysteem. Onze systeembeheerders lossen met hun technische kennis al uw problemen op. Neem gerust contact op met CIM en bekijk de opties voor uw site.

 

Wat is de taak van een systeembeheerder?

Als systeembeheerder, ofwel netwerkbeheerder, hebben wij de volgende taken: back-ups maken, updates installeren, hardware en software installeren, gebruikers-informatie wijzigen, wachtwoorden instellen, technische vragen beantwoorden, uw netwerk beveiligen, technische problemen oplossen en zorgen dat services permanent actief zijn. Onze systeembeheerders helpen u met alle problemen.

 

De werkwijze van onze systeembeheerders

De systeembeheerders van CIM Programmeurs houden zich bezig met direct en indirect systeembeheer van uw website. Direct netwerkbeheer vindt plaats door de administratie van bijvoorbeeld de gebruikers, e-mail, bestandsbeheer, printers en applicatiebeheer. Indirect netwerkbeheer gaat over de schijfruimte, het geheugen van uw website, storingen en rapporten omtrent website problemen.

 

Uitvoerige samenwerking

Niet iedereen heeft dezelfde behoeften bij systeembeheer. De systeembeheerders van CIM Programmering willen daarom alvorens het systeembeheer uitvoerig uw wensen doorspreken.


Op zoek naar een systeembeheerder?

Bent u op zoek naar een systeembeheerder voor uw site? Voor een eenmalige oplossing van website problemen, of voor een vast systeembeheer? Neem contact op met de systeembeheerders van CIM Programmeurs. De systeembeheerder zorgt er met het juiste netwerkbeheer voor dat uw site volledig geoptimaliseerd blijft.