Vormgevers

Een grafisch vormgever is een grafisch ontwerper, die het werk van een ander vormgeeft. De grafisch vormgevers van CIM Programmeurs kunnen uw gehele website dus grafisch vormgeven: de vormgevers ontwerpen een beeldmerk/logo en ze maken uw volledige website in huisstijl. Wij helpen u graag met de vormgeving van uw website. 

 

Wat doet een vormgever precies?

De vormgevers van CIM Programmeurs bepalen de vormgeving van uw website, waaronder de lay-out, de typografie, het kleurgebruik en de afbeeldingen. Onze vormgever denkt bij de vormgeving vanuit uw doelgroep en let ook op de indeling van uw website qua vorm en tekst.


  • Uw wensen centraal

Bij grafisch vormgeven letten de vormgevers van CIM Programmeurs op een aantal zaken. De wensen en eisen van de klant staan uiteraard voorop, evenals de financiële mogelijkheden. Ten slotte houden onze vormgevers bij de vormgeving grondig rekening met uw doelgroep.


  • Goede samenwerking met de klant

De grafisch vormgever neemt alvorens de vormgeving uitvoerig uw wensen door. Op basis hiervan maken de vormgevers een vormgeving-concept. Gaat u akkoord? Dan werkt de grafisch vormgever uw site uit tot een prachtig eindproduct. Wij beschikken daarvoor over professionele software voor grafisch vormgeven.

 

Interesse in een vormgever?

Wilt u een vormgever inhuren voor de vormgeving van uw website? Neem dan gerust contact op met CIM Programmeurs: dé specialist op het gebied van vormgeven! De vormgevers maken een vrijblijvende afspraak met u om de vormgeving te bespreken. Onze grafisch vormgevers gaan meteen aan de slag met uw website!