Webdevelopers

Zoekt u een webdeveloper? Als web-developer richt CIM zich op alles wat met webdevelopment te maken heeft: het realiseren van uw website, zoals het webdesign, de client-side, serverside-programmeren en het beheer van uw web-servers. Neem gerust contact met CIM op.

 

De taak van webdevelopers

De webdevelopers van CIM Programmeurs verzorgen het design van uw site, maar onder webdevelopment verstaan zij ook het in kaart brengen van alle functionaliteiten van uw website. Tijdens het webdevelopment werkt de webdeveloper met webtools als virtuele personen, zodat de bezoeker levendig blijft.

 

  • Interactieve internet-applicaties maken

De webdevelopers van CIM zijn de belangrijkste schakel tussen de vormgever en andere afdelingen. De webdeveloper let op de reactie van bezoekers op de interactie van uw website: is het webdesign goed afgestemd op de klant, of leidt het webdesign tot problemen? De webdeveloper analyseert deze zaken en zorgt voor een goede site.

 

  • De klant is koning

Bij webdevelopment houden de webdevelopers van CIM Programmeurs rekening met de eisen en wensen van de klant. Wilt u een onderdeel van het webdevelopment anders? De webdesigners passen dit voor u aan. Bij CIM Programmeurs gaat alles in uitvoerig overleg met de klant.

 

Regel uw eigen webdeveloper!

Bent u op zoek naar een webdeveloper voor het webdevelopment van uw site? Neem contact op met de webdevelopers van CIM! We maken een afspraak en bespreken de opties van het webdevelopment. Gaat u akkoord? Onze web-developer gaat meteen aan de slag. Wij geven uw bedrijfsimago perfect weer in een perfecte website.