Webmasters

Technische problemen met uw website of de inhoud? Schakel dan de hulp in van een webmaster. Bij CIM Programmeurs kunt u terecht voor webmasters, die ook wel webbeheerders of webmeesters worden genoemd: de beheerder van een website. Verhelp nu uw problemen!


De diensten van onze webmasters

De webmasters van CIM Programmeurs houden zich bezig met de creatie en de onderhoud van websites en webshops. Web analytics is daarvoor een zeer geliefd analyseprogramma bij onze webmasters.


Wat verstaan wij onder onderhoud?

Bij CIM Programmeurs beschikken de webmasters over speciale webmaster tools, waarmee zij de teksten voor uw website bewerken, e-mailcampagnes opzetten, beeldmateriaal bewerken en updates als Joomla en zoekmachine optimalisatie bijhouden. Onze webmanager zet ook Adwords campagnes voor u op en wij regelen domeinregistratie.

 

In samenwerking met de klant

De webmanager gaat nauwkeurig te werk en let op de wensen van de klant. Alvorens de webmasters uw website veranderen, zullen zij contact met u opnemen: hier gebeurt niets zonder overleg.

 

Op zoek naar een webmaster?

Heeft u een webmaster nodig voor onderhoud van uw website? Neem contact  op met CIM Programmeurs. De webmaster bespreekt de opties met u en gaat daarna meteen aan de slag met uw website.