Concept

Achtergrondinformatie

CIM Programmeurs houdt rekening met de briefing en de overige relevante informatie uit het kennismakingsgesprek. Op basis van deze informatie ontwerpt de webontwikkelaar een concept waarbij hij u uiteraard op de hoogte houdt; de klant bepaalt het resultaat!

 

  1. Functioneel ontwerp

Allereerst maakt de programmeur een functioneel ontwerp van de web applicatie; een ontwerp waarin de afspraken over het functioneren van de applicatie staan. Zo moet u bij een webshop producten kunnen verkopen en bij een inlogsysteem moeten uw klanten kunnen inloggen.

  2. Technisch ontwerp

Gaat u akkoord met het functioneel ontwerp van onze programmeurs? Dan begint de ontwikkelaar van uw applicatie met het technisch ontwerp; de gedetailleerde technische beschrijving van het functionele ontwerp, zoals de technische kant van een webshop of inlogsysteem.


  3. Evaluatie

Bent u het eens met het functioneel het technisch ontwerp? Dan zal CIM Programmeurs uw web applicatie verder uitwerken. Als u het niet eens bent met het ontwerp, dan past onze ervaren ontwikkelaar de programmering aan naar uw wensen. Samen komen wij er altijd uit!