Uitwerking

Realisatie technisch ontwerp

Als de advies- en conceptronde zijn afgerond, dan begint de ontwikkelaar van uw web applicaties met de realisatie van het technisch ontwerp. Dit ontwerp heeft CIM Programmeurs bij de conceptronde met u besproken. De uitwerking gaat in drie stappen:

 

    1. Testen

Als het programmeren klaar is en de programmeur een goede applicatie heeft ontworpen, dan zal de programmeur de applicatie testen met een testprotocol. U bepaalt nu of onze web applicatie aan uw wensen en eisen voldoet. Zo niet, dan passen wij de applicatie voor u aan.

 

    2. Opleveren

Keurt u de test-protocol goed? Dan leveren wij de webapplicatie aan u op. Dit betekent dat u onze web applicatie accepteert en dat u aanvaardt dat CIM Programmeurs volgens de plannen en het bestek heeft gewerkt. Nota bene: bij CIM Programmeurs krijgt u altijd garantie.

 

    3. Evaluatie

Ten slotte heeft CIM Programmeurs een evaluatie met de klant: wat vond u van de realisatie van het project? U kunt uw plus- en kritiek-punten vermelden bij CIM Programmeurs, zodat wij daar in het vervolg rekening mee kunnen houden. Bij ons gaat u altijd tevreden naar huis!