Rich internet applicaties

Bent u op zoek naar een programmeur voor een internet applicatie? Wij maken graag een applicatie voor u. Met de huidige applicatie-ontwikkeling op het internet kunt u het zo gek niet bedenken: alle soorten internet-applicaties zijn mogelijk bij CIM Programmeurs.

Bekijk dus snel de mogelijkheden en neem contact op met de programmeurs voor prachtige online applicaties op uw eigen website.

 

Wat is een Rich Internet Applicatie?

Een RIA, ook wel Rich Internet Application genoemd, is de benaming voor interactieve internet-applicaties. Een internet-applicatie is een soort online desktop-programma op het internet, zoals een agenda.

De internet-applicaties geven de gebruiker van uw website toegang tot ingevoerde gegevens, zonder dat deze gebruiker een andere online webpagina hoeft te openen.

 

Wat is het verschil met een gewone webapplicatie?

Een Rich Internet Applicatie is niet per definitie moeilijker dan een gewone webapplicatie, maar het onderhoud kan bij een Rich Internet Applicatie lastiger zijn. Dit komt doordat de internet applicaties soms zwaardere eisen stellen aan het systeem van de bezoeker.

Voordeel van de RIA is dat pagina`s sneller reageren op handelingen van de bezoeker. Immers, de website hoeft niet opnieuw te laden.


Welke Rich Internet Applicaties zijn er?

De applicatie-ontwikkeling voor het internet is in de laatste jaren enorm uitgebreid. Het is dus teveel om de huidige internet-applicaties op te sommen. Voorbeelden van Rich Internet Applicaties zijn online folders, filmpjes en visueel inrichtingen en kledinglijnen bekijken.

Neem contact op voor uw eigen Rich Internet Applicaties!