Webapplicaties

Zoekt u een professioneel programmeringsbedrijf voor een applicatie voor uw website? CIM Programmeurs levert maatwerk: het maakt niet uit hoe groot of klein de applicatie voor het web is. Hoe moeilijker de webapplicatie, hoe groter de uitdaging voor CIM Programmeurs.

 

Wat is een web-applicatie?

Een webapplicatie is een online programma dat op een webserver draait en via een webbrowser wordt benaderd. Een web-applicatie maken gaat met behulp van één of meerder scripts, die gebruik maken van dezelfde bronnen.

Deze bronnen staan in de database van de website applicatie. Het voordeel van webapplicaties is dat u altijd en overal de data kunt bewerken: u heeft overal toegang.

 

Welke web-applicaties zijn er?

Er zijn vele soorten webapplicaties, waardoor het onmogelijk is alle voorbeelden van applicaties voor uw website op te sommen. Enkele applicatie-ontwikkelingen zijn e-mail-applicaties, waardoor u e-mail kunt ontvangen en versturen, aanmeldpagina`s en content management systemen. Ook relatiebeheer-systemen, tijd-en-uren-registratie, webwinkels en boekhoudprogramma`s horen hierbij.

 

Wat is het verschil met een RIA?

Een gewone webapplicatie is gemakkelijker te onderhouden dan een RIA, doordat een Rich Internet Applicatie vaak strengere eisen heeft over het systeem van de bezoeker.

Een RIA is wel vaak sneller. CIM Programmeurs zal een `gewone` web-applicatie voor u ontwikkelen als u een web-applicatie wilt maken die zoekmachine-vriendelijk is.

Neem contact op voor uw eigen web-applicatie van CIM Programmeurs!