CRM

Wilt u de relatie met uw klant verbeteren? Het optimaliseren van uw website is daarbij een belangrijke stap. CIM Programmeurs helpt u door de programmering van web-applicaties voor CRM: customer relation management. Met customer relation management speelt u in op de wensen van uw klant. Houdt uw klanten tevreden en e-mail CIM!

 

Wat is CRM?

CRM, de afkorting voor Customer Relationship Management, betekent in het kort relatiemarketing en heeft betrekking op de relatie van een bedrijf met de klant. Bij customer relationship marketing gaat het om de optimalisatie van alle contacten met de klant.

Een bedrijf speelt in op de wensen van de klant en zorgt zo voor een hogere klanttevredenheid. De doelstelling is het behoud van klanten.

 

Wat maken wij met CRM?

CRM heeft betrekking op web-applicaties die handig zijn voor de klant. Denkt u hierbij aan orderadministratie, een online inlogsysteem, productbeheer, online betalingssystemen en ook klachtenafhandelingen en discussiefora. CIM Programmeurs maakt CRM op maat voor uw site.

 

Wat is het verschil tussen CRM en CMS?

CRM is puur gericht op de klant: nieuwe klanten werven en klantenbehoud staan centraal. CMS, Content Management System, gaat over de management van content op een website. CRM en CMS kunnen dus wel samenvallen, want de klant kan wensen hebben over de content van een website.

Zoekt u een programmeur met CRM? Neem gerust contact op met CIM!