Voorraadbeheer

Wilt u de voorraad-administratie van uw website goed bijhouden? CIM Programmeurs is gespecialiseerd in het maken van een voorraad-systeem op maat. Zo kunnen u of uw klanten de voorraad gemakkelijk bijhouden. Neem contact op voor opties van voorraad administratie.

 

Wat is voorraadbeheer?

Met voorraadbeheer duidt men het beheer van voorraden aan van een onderneming of een klant. Betreft het een webshop? Dan spreekt CIM Programmeurs van een webvoorraad. Als u bijvoorbeeld kleding verkoopt, dan kunt u uw klant middels een winkelmandje zelf zijn voorraad laten beheren: hij kan de voorraad bekijken en bijhouden.

Indien de klant besluit de kleding te kopen, dan rekent hij de voorraad af in uw webshop. Ideaal!

 

Belangrijk in uw bedrijf

Voorraadbeheer is belangrijk in uw bedrijf: met voorraad-administratie kunt u bijhouden welke goederen binnenkomen en weggaan. U kunt bij CIM Programmeurs terecht voor een voorraad-systeem voor het beheer van uw administratie, zodat uw administratie overzichtelijk blijft.

 

Op zoek naar een voorraad systeem?

Wilt u een voorraadsysteem op uw website? CIM Programmeurs helpt u graag. Onze programmeurs ontwikkelen een systeem op maat voor de administratie van uw voorraad. Wij maken het voorraad systeem uiteraard volgens de huisstijl van uw website. Neem gerust contact op!