CMS

Wilt u het beheer van uw website uitbesteden aan een ervaren programmeur? Dankzij het uitstekende content management system (CMS) van CIM Programmeurs is het onderhoud van uw website voor onze programmeurs zeer eenvoudig. Dankzij CMS kunt u voortaan zelf afbeeldingen, teksten en grafieken wijzigen op uw website.

 

Wat is CMS?

CMS is de afkorting voor Content Management System. Een content management systeem is een web-applicatie waarmee u documenten en gegevens op het internet kunt publiceren. CMS is van belang op websites als u de inhoud geregeld aanpast in een bepaalde lay-out. Vooral grotere bedrijven gebruiken een content management systeem.

 

Wat maken wij met CMS?

CIM Programmeurs is gespecialiseerd in CMS en maakt web-applicaties waarbij een bedrijf inhoud kan aanpassen op de website, zonder dat het sjabloon eraan ten onder gaat. Denkt u aan een weblog, een inlogsysteem voor bezoekers of een zoekmachine op de website. CIM Programmeurs levert maatwerk CMS en maakt alle web-applicaties.

 

Wat is het verschil tussen CMS en CRM?

CMS is puur gericht op de beheer van content: hoe zorgt u ervoor dat content een duidelijke structuur heeft? CRM, Customer Relationship Management, heeft juist betrekking op de klant: hoe zorgt u ervoor dat uw website voldoet aan de wensen van uw klant?

CRM kan dus gecombineerd worden met CMS: uw klant kan een duidelijke structuur van de content op uw website belangrijk vinden.

 

CMS/content management systeem nodig? Bel of e-mail ons gerust!