MySQL

CIM Programmeurs ontwikkelt een MySQL database in combinatie met PHP scripts. Dankzij de database van MySQL kunt u een langzame website veranderen in een zeer snel werkende website. Dit is positief voor uw klanten en uw omzet! Neem contact op met CIM Programmeurs voor de opties van MySQL en PHP scripts.

 

Wat is MySQL?

MySQL is net als PHP een open source: MySQL is gratis toegankelijk op het internet en men gebruikt het vaak in combinatie met PHP. Vroeger was MySQL vooral voor toepassingen als fora en gastenboeken, tegenwoordig is het voor allerlei internet-applicaties bruikbaar.

Met MySQL kunt u gestructureerd gegevens opslaan op uw website. Een site die ook MySQL gebruikt is bijvoorbeeld Wikipedia.

 

Wat maken wij met MySQL?

Naast toepassingen als een forum en een gastenboek maakt CIM Programmeurs met de database MySQL ook andere database bestanden. Door de goede structurering op uw website kunt u snel en efficiënt gegevens bewaren en opvragen.

CIM maakt met PHP en MySQL mooie, dynamische pagina`s waarop u bijvoorbeeld e-cards kunt verzenden of de bezoekers kunt tellen.

 

MySQL op maat

Niet iedere site is hetzelfde en daarom maakt CIM Programmeurs graag een database MySQL script in combinatie met PHP scripts op maat voor u. Onze programmeurs maken een prachtig forum, gastenboek of en verzendingen van onder andere kaarten voor u op maat.

 

Een MySQL databse met PHP script nodig? Neem gerust contact op!