Object georiŽnteerd

Waarom zou een programmeur bij een auto voor alle opties als remmen en draaien een andere code verzinnen? CIM Programmeurs denkt in klassen, zoals bijvoorbeeld de klasse ‘auto`s’. Onze programmeurs passen één code toe op deze hele klasse; dit werkt sneller en efficiënter voor uw site. Bij object georiënteerd programmeren is alleen de uitvoering van een taak belangrijk voor de computer.

 

Wat is object georiënteerd programmeren?

Men kort object georiënteerd vaak af tot OO, een systeem dat is opgebouwd uit objecten. Ieder object is gemaakt vanuit de definitie van een klasse. Enkele eigenschappen zijn: informatie verbergen, de eenvoudige uitbreiding van programma`s en klassen, de overerving van een generieke klasse en polymorfisme: een functie voor generieke objecten die ook voor specifieke objecten geldt.


Wat maken wij met object georiënteerd programmeren?

CIM Programmeurs heeft veel ervaring met object georiënteerd programmeren in PHP en maakt voor uw website dynamische pagina`s. Wij maken de programmering met een PHP-script overzichtelijk door de structuur object georiënteerd te programmeren. Zo maakt CIM gastenboeken waarbij sommige delen alleen voor leden zichtbaar zijn.


Object georiënteerd programmeren op maat

Een programmeur inhuren voor een interactief spelletje op uw website, een inlogsysteem of voorraadbeheer? CIM Programmeurs is specialist in maatwerk en object georiënteerd programmeren met PHP-scripts. We nemen eerst uw wensen door, zodat we u een object georiënteerd product kunnen leveren op maat.

 Schakel CIM snel in voor object georiënteerd programmeren!