Social media

Naast affiliate marketing is er ook een andere belangrijke manier van reclame maken. Deze vorm van reclame wordt steeds belangrijker in de marketingwereld: social media. CIM Programmeurs is op de hoogte van de laatste feiten omtrent marketing en geeft advies over social media. Wilt u een site met social media online? Neem dan snel contact op!

 

Wat is social media?

Social media is een verzameling van alle gratis, online platformen waarop gebruikers de inhoud schrijven. Er is geen tussenkomst van een redactie, dus iedereen kan plaatsen wat hij wil; er is bij social media interactie tussen de gebruikers zelf.

Voorbeelden van social media zijn Hyves, Twitter, LinkedIn en Facebook. Met deze social media kunt u gratis reclame maken.

 

Wat zijn de voordelen van social media?

Met social media kunt u een enorme doelgroep bereiken. U kunt tevens uw klanten op de hoogte houden van de nieuwste gebeurtenissen in uw bedrijf, waardoor u de klantvriendelijkheid vergroot.

Social media is een manier om gratis reclame te maken: u maakt slechts winst. Bespreek daarom snel de mogelijkheden met de programmeurs van CIM, zodat zij de applicaties kunnen instellen.

 

Interesse in social media?

Wilt u ook gratis reclame maken voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met de programmeurs van CIM, zodat de programmeurs web-applicaties voor social media kunnen plaatsen. Met social media straalt uw bedrijf professionaliteit uit en krijgt u meer naamsbekendheid, wat op korte termijn zal leiden tot meer winst.