XHTML

Heeft u een website voor uw bedrijf, maar heeft deze niet de professionele uitstraling die u wenst? CIM Programmeurs staat voor u klaar! Onze professionele programmeurs hebben veel ervaring met opmaaktalen als XHTML en zorgen ervoor dat uw site overeenkomt met het imago van uw bedrijf.


Wat is XHTML?

XHTML betekent eXtensible HyperText Markup Language en is een complexe opmaaktaal voor computers op basis van XML. Het doel van XHTML is een ondersteunende taal vormen voor de opmaak van kleine beeldschermen als mobiele telefoons, tv`s en gewone pc`s.

Het script XHTML is een mix tussen het HTML-script en het XML-script en verschilt alleen door de hypertext (H).


Wat maken wij met XHTML?

Met XHTML maakt CIM Programmeurs de opmaak van uw website in orde: het XHTML script vertelt uw browser hoe de HTML tags op uw pagina op het scherm moeten staan. Hierdoor kunnen wij een site creëeren met een opmaak die optimaal voldoet aan uw smaak.

Met bepaalde XHTML codes kunnen onze programmeurs afbeeldingen en tekst op een mooie manier verwerken in uw website.


Wat zijn de voordelen van XHTML?

XHTML scripts hebben een aantal voordelen. XHTML scripts zijn duurzaam: de overgang van HTML naar XHMTL vindt steeds vaker plaats.

Men kan het XHTML script ook uitbreiden met varianten en men kan een XHTML-script makkelijk worden naar een bestand in een ander formaat. Ten slotte kunnen onze programmeurs door XHTML-scripts efficiënter werken met applicaties.


Neem contact op over de XHTML scripts voor uw website!