HTML

Het is belangrijk dat uw bedrijf een goedwerkende website heeft. Met de juiste HTML-codes zorgt CIM Programmeurs ervoor dat uw website een gevaarlijk marketinginstrument wordt. Een website slaagt alleen als deze voor de bezoekers werkt: de HTML-codes moeten kloppen. Wilt u ook interactieve webpagina`s? Neem dan contact op met CIM.

 

Wat is HTML?

HTML, HyperText Markup Language, is een taal voor de opmaak van documenten, voornamelijk voor het internet. Een website met HTML ondersteunt hyperteksten: directe verwijzingen naar een ander bestand. HTML is de voorloper van XML en wordt steeds vaker opgevolgd door XHTML. XML verschilt door de toevoeging van XML-codes met een betekenis, die bij HTML ontbreekt.

 

Wat maken wij met HTML?

CIM Programmeurs stelt een website op met een opmaak naar wens. U kunt hierbij denken aan HTML-codes voor de tekst, zoals kopjes, de paragraaf-indeling en tabellen, maar ook aan multi-media.

Wilt u ook interactieve webpagina`s op uw website? Dan maakt CIM Programmeurs een zeer professionele website met behulp van PHP scripts en de HTML opmaaktaal.

 

PHP-script met HTML-codes op maat

Bent u op zoek naar een professionele programmeur voor de ontwikkeling van uw nieuwe website, of het onderhoud van uw website? Of het nu gaat om grote of kleine applicaties: de programmeurs hebben jarenlange ervaring met PHP-scripts en HTML-codes. Wij leveren uitstekend maatwerk.

 

Neem contact op met CIM voor PHP-scripts en HTML!