Organisatie

Wie zijn wij


CIM Programmeurs is één van de specialisaties van Cross Internet Marketing te Neder-Weert, een online marketing bureau sinds 2006. De programmeurs hebben jarenlange ervaring met programmeren, advies, ICT en nieuwe media. Maar waarom kiest u voor CIM Programmeurs?


  • Online marketing totaalpakket

CIM Programmeurs programmeert moeilijke applicaties, maar CIM heeft ook werknemers die zijn gespecialiseerd in marketing, bedrijfskunde, verkoop en SEO copywriting. CIM Programmeurs bouwt, programmeert en optimaliseert uw hele website voor Google; het gehele pakket!


  • Jong bedrijf met jarenlange ervaring

De programmeurs van CIM hebben jarenlange ervaring en staan garant voor professionaliteit. Programmering is de passie van onze werknemers en door het relatief jonge imago zijn wij goed op de hoogte van de veranderingen in de internet marketing. Ook staan wij open voor nieuwe, creatieve en sprankelende ideeën.


  • Simpele werkwijze

CIM Programmeurs heeft een eenvoudige werkwijze. Allereerst neemt u contact met ons op via het contact-formulier of de telefoon. Daarna maakt de programmeur een afspraak met u en adviseert hij u over de opties. CIM stelt daarna een offerte op voor het programmeren. Gaat u akkoord? Dan gaan wij meteen aan de slag!


Interesse?

CIM Programmeurs heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Neem gerust telefonisch contact op of stuur een bericht via het contactformulier, zodat we de programmering van uw website kunnen bespreken. U kunt ook gelijk een afspraak maken!