Werknemers

CIM Programmeurs is een professioneel bedrijf met gespecialiseerde programmeurs op het gebied van web-applicaties voor het internet en intranet, zoals CMS, CRM, E-commerce, webdevelopment en maatwerk. Voor meer informatie over de programmering kijkt u bij diensten.

Waar helpen wij u mee?


  • Gehele internetmarketing

De programmeurs van CIM hebben klantvriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De web ontwikkelaars hebben kennis van de online marketing, waaronder SEO copywriting, verkoop, bedrijfskunde en de nieuwe media. Wij geven u het totaalpakket!


  • Nieuwe ideeën

CIM Programmeurs beschikt over jonge werknemers die zorgen voor creativiteit en nieuwe ideeën binnen het bedrijf. De programmeurs zijn spontaan en werken goed samen met onze klant; CIM Programmeurs zorgt door zijn jarenlange ervaring voor de juiste houding en kwaliteit.


Afspraak maken?

Een afspraak maken of heeft u een vraag over programmeren of de online marketing? Neem dan contact op via de telefoon of het contact-formulier. De ontwikkelaars van CIM leveren u een goede service en staan altijd voor u klaar: zowel voor, tijdens én na uw dienst!