Webdevelopment

Zoekt u een programmeur voor het ontwerp van uw website, logo, complexe applicaties of een webshop? CIM Programmeurs levert webdevelopment op maat en past uw wensen toe op ieder project. Ook optimaliseren wij uw website voor zoekmachines. Neem contact op voor de opties van webdevelopment applicaties!

 

Wat is webdevelopment?

Webdevelopment is de Engelse term voor website ontwikkeling en gaat over alles wat met het ontwerpen van een website te maken heeft. CIM Programmeurs verstaat hieronder het webdesign, het beheer van webservers, client-side programmeren en server-side programmeren. Webdevelopment is in te delen in passieve en actieve webpagina`s.

 

Totaalpakket webdevelopment

Bij CIM Programmeurs kunt u terecht voor een totaalpakket als het gaat om webdevelopment. Wij ontwerpen uw logo en website, optimaliseren uw website voor de zoekmachines en leveren alle soorten CMS en CRM applicaties. U kunt hierbij denken aan een online inlog-systeem, online betalingssysteem, voorraadbeheer, zoekmachines, boekhoudprogramma`s en fora.

 

Webdevelopment maatwerk

Een website ontwikkelen is voor iedere klant een ander project. CIM levert daarom maatwerk aan iedere klant: wij passen het project precies aan op uw wensen en eisen. Het maakt niet uit of u grote of kleine applicaties wilt laten ontwerpen: maatwerk is onze specialiteit.

 

Bekijk enkele applicaties en neem contact op met CIM voor alle opties!