E-commerce

Sinds een aantal jaren wordt e-commerce op grote schaal ingezet. Denkt u aan een online webshop, waarbij u kleding, eten en allerlei soorten producten kunt verkopen. Bijvoorbeeld Zalando of Otto. De succesfactoren van e-commerce zijn affiliate marketing en social media. Tenminste, als u een goede webshop heeft ontwikkeld. 

 

Wat is e-commerce?

E-commerce wordt ook wel electronic commerce of electronic zakendoen genoemd. E-commerce omvat alle handelstransacties die men op digitale wijze afhandelt. Onderzoek wees uit dat e-commerce de richtlijn is voor marketing in de twintigste eeuw: geld verdienen via het internet krijgt steeds meer invloed. Door middel van online betalingssystemen en productbeheer is alles mogelijk op het internet.

 

Webshopontwikkeling

CIM Programmeurs helpt u met de ontwikkeling van uw e-commerce webwinkel. Bij e-commerce hebben onze programmeurs bepaalde richtlijnen die bijdragen aan het succes, maar naast de structuur en opmaak van de website is het bij e-commerce webwinkels van belang dat u de webshop goed blijft onderhouden.

 

Affiliate marketing en social media

Bij e-commerce is niets belangrijker dan bekendheid. CIM Programmeurs helpt u door gericht reclame te maken via affiliate marketing en social media. Affiliate marketing is een soort internetmarketing waarbij adverteerders partners belonen voor omzet die de affiliate oplevert.

 

Interesse in e-commerce? Neem contact op met CIM Programmeurs!