Intranet applicaties

Bent u op zoek naar een programmeur voor een intranet-applicatie waarmee u uw intranet kunt beheren? Dan bent u bij CIM op het juiste adres! Onze programmeurs helpen u met alle intranet-applicaties.

Of het nu gaat om een grote of kleine applicatie voor uw website. Door de vele applicatie ontwikkelingen is er altijd een geschikte applicatie.

 

Wat is een intranet-applicatie?

Een intranet-applicatie is een applicatie voor op uw website die binnen uw organisatie meerdere processen kan samenvoegen of omzetten. Bij CIM Programmeurs gaat dit niet ten koste van een duur systeem: wij maken professionele en goedkope intranet-applicaties op maat voor u.

 

Welke intranet-applicaties zijn er?

Intranet-applicaties zijn gericht op websites van bedrijven. CIM Programmeurs zet uw bedrijfs-processen om naar intranet-applicatie. Hierbij kunt u denken aan voorraadbeheer, productbeheer, contractbeheer, orderadministratie, boekhoudprogramma`s en klachtenafhandeling. Ook een webwinkel is mogelijk.

 

Wat is het verschil met een internet-applicatie?

Een applicatie voor intranet is vrijwel hetzelfde als een applicatie voor een website op het internet, hetzij het hier gaat over het ontwikkelen van applicaties voor één of meerdere bedrijfsprocessen. Beide hebben interactieve webpagina`s, gemaakt met een PHP-script.

Neem contact op voor uw applicatie-ontwikkelaar voor intranet.